Cikkek

Ashwagandha KSM-66, a stressz és szorongás legkiválóbb kezelője

2023.09.20 16:20
Hecz Attila
Ashwagandha KSM-66, a stressz és szorongás legkiválóbb kezelője

Az Ashwagandha (Whitania Somnifera) egyéb nevein Téli cseresznye, Indiai ginzeng vagy Álombogyó az ayurvédikus orvoslásban többezer éve ismer gyógynövény, amelyet szerencsére ma világszerte egyre többen fedeznek fel maguknak. Különböző átfogó kutatások igazolják, hogy valóban kiválóan kezeli a stresszt, hatásos energizáló, immunerősítő, kedvezően hat a minőségi alvásra, a hormonális
egyensúlyra és a szellemi egészségére.

Mennyiben más a KSM-66, mint a hagyományos Ashwagandha?

A KSM-66 a legszigorúbb szabályok szerint készült és bevizsgált Ashwagandha kivonat. A KSM-66® Ashwagandha a ma kapható, klinikailag legalaposabban vizsgált Ashwagandha kivonat. (A több mint 22 esteben elvégzett randomizált, placebo-kontrollált humán vizsgálatot gyakran a hasonló klinikai elemzések "arany standardjaként" emlegetik.) A különleges eljárással, kizárólag az Ashwagandha gyökeréből készülő KSM-66-ot a zöld kémia szigorú alapelvei szerint, vegyi oldószerek és alkohol nélkül nyerik. Az Ashwagandha KSM-66 így valóban természetes módon fejtheti ki legkiválóbb tulajdonságait. 

Ashwagandha KSM-66 – Magasabb elvárásokhoz magasabb minőség

Felgyorsult világunkban szinte pillanatonként kerülünk döntési helyzet elé, amelyeket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül, a lehető legjobban (vagy ahogyan sikerül) megoldani. Különösen igaz ez a felelős beosztásban lévő cégvezetőkre, döntéshozókra. Az ő vállukra sok esetben jóval nagyobb súly – ezzel együtt stressz – nehezedik. A nap 24 órájában üzleti sikerek vagy kudarcok, emberi sorsok múlhatnak fizikai, szellemi fittségükön, teherbíró képességükön. Az ashwagandha adaptogén gyógynövény, ami azt jelenti, hogy képes segíteni a szervezet stresszhelyzetekhez való alkalmazkodását, javítani stresszkezelési képességeinket.

 

Az Ashwagandha KSM-66 legkiválóbb tulajdonságai:

  • csökkenti a stresszt
  • enyhíti a szorongás, depresszió tüneteit
  • serkenti a szellemi tevékenységet, 
  • erősíti a memóriát, javítja a koncentrációt
  • növeli a fizikai teljesítményt, állóképességet 
  • stabilizálja a vércukorszintet
  • csökkenti a koleszterinszintet
  • fokozza az immunitást
  • javítja a pajzsmirigy működését
  • kezeli a mellékvese fáradtságát

Ashwagandha (Whitania Somnifera)

Hogyan kezeli az Ashwagandha KSM-66 a stresszt?

Az ashwagandha az ősi keleti orvoslás egyik alapvető adaptogén gyógynövénye, azaz kiválóan segíti a szervezet stresszhatásokkal szembeni ellenállóképességét. Mindenekelőtt csökkenti a stresszhormon (kortizol) szintjét, ezzel visszaszorítva annak egészségkárosító hatását. Az ashwagandha nyugtató hatású, így csökkenti a szorongásos, depressziós tüneteket. Adaptogénjei révén jobb közérzetet, hangulatot biztosít nap közben, ami minőségibb alvást, jobb éjszakákat biztosíthat.  Serkenti az agyműködést, javítja a koncentrációt és a memóriát

Az érzelmi, fizikai és kémiai stressz káros hatással lehet az agyra és az idegrendszerre. A legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy az ashwagandha több, mint egyszerű stresszoldó. Hatékonyságának fő oka, hogy erős antioxidánsai révén megköti a szabad gyököket, csökkentve a sejtek károsodását. Az ashwagandha két fontos witanolidja is kedvezően hat az agy kognitív funkcióira, javítja a memóriát és a koncentrációs készséget. 

Ashwagandha KSM-66 a sportos életmódhoz

Kutatások bizonyítják, hogy az ashwagandha kúraszerű használatnak köszönhetőn magasabb lehet az energiaszintünk, nő a fizikai teherbíró képesség, javulhat a sportteljesítmény. Az ashwagandha az izomnövekedés, az állóképesség, az általános jó kondíció, a vitalitás támogatója, így segíthet aktívabb, teljesebb életet élni.

A hormonális egyensúly és a pajzsmirigy egészségéért

A hormonális egyensúly hiánya számos tünethez vezethet, beleértve a hangulatingadozást, a fáradtságot és a súlygyarapodást. Az Ashwagandha KSM-66 a megfelelő hormonális egyensúly beállításával segíti a pajzsmirigy egészséges működését. Ezzel egy kiegyensúlyozottabb, stabilabb érzelmi állapotot idéz elő, amely nagyobb kontrollt, harmóniát teremt mindennapjainkban, csökkentve a stressz tüneteit.

 

Az Ashwagandha KSM-66  csökkenti a mellékvesék fáradtságát

Kutatások igazolják, hogy az ashwagandha szedése hasznos lehet a mellékvese funkciójának támogatására és a mellékvese fáradtságának visszafordítására. Stresszhatás esetén a mellékvesék endokrin mirigyei felelősek a hormonok (különösen a kortizol és az adrenalin) felszabadításáért.

A tartós vagy krónikus stressz alaposan megdolgoztatja a mellékveséket, ami azok kifáradásához vezet. Ennek legjellemzőbb tünetei lehetnek a krónikus fáradtság, az alacsony vérnyomás, -vércukorszint, izomgyengeség, emésztési problémák, alvászavarok vagy az időszakos meddőség.  

 

Az Ashwagandha KSM-66 az ágyban is jobban teljesít

Az Ashwagandha az eddig felsoroltakon kívül is számos előnyt kínál kifejezetten a férfiak számára. Támogaja például a férfiasságot, azaz növeli a tesztoszteron szintet, elősegítve ezzel az általános vitalitást és a szexuális egészséget. Az ashwagandha remek kiegészítője lehet a spermiumok minőségének javításában, a termékenység fokozásában. 

Az Ashwagandha KSM-66 valóban nagyszerű döntés

Az ayurvédikus orvoslás több ezer éve ismer és használ különböző gyógynövényeket, illetve természetes alapú készítményeket a stressz tüneteinek csökkentésére, a férfierő visszanyerésére. Az egyik bizonyítottan leghasznosabb ilyen az ashwagandha, amely szerencsére ma már könnyen elérhető segítség. A stressz hatásos csökkentése mellett kiválóan támogatja a fizikai és szellemi tevékenységet, a hormonális egyensúlyt, segíti a férfierő visszanyerését.  

 

Ha a témával vagy a számodra legmegfelelőbb gyógynövénykészítményekkel kapcsolatosan bármilyen kérdésed van, szakembereink a következő elérhetőségeken állnak rendelkezésedre. 

www.pranagarden.com tanacsadas@pranagarden.com +36 70 392 3773

A cikkben leírtak nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást és nem írják felül az orvosi utasításokat!

Szerző: Hecz Attila

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2