Pranagarden Partner leszek!

Köszöntünk a Pranagarden viszonteladói oldalán!

Kedves Leendõ Partnerünk,

Örömünkre szolgál, hogy csatlakoznál a Pranagarden®️ Ayurveda és tradicionális gyógyászaton alapuló szuperélemiszerek és vegán kozmetikumok forgalmazói kapcsolatrendszeréhez.
Cégünk az európai piacon regisztrált, magas minőségű organikus és tiszta étrend-kiegészítők, valamint vegán kozmetikumok fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A kiskereskedelmi forgalmazáson túl partneri rendszerben is forgalmazzuk termékeinket. Termékeink mindegyike megbízható,tiszta forrásból és az európai rendszerkövetelményeknek megfelelõ dokumentációval rendelkezik.

Üzleti partneri szerződést adószámmal rendelkező, egyéni vagy társas vállalozásokkal tudunk kötni, ezért kérjük a szerződéstervezet és további információk megküldése érdekében töltsd ki alábbi kérdőívet és add meg vállalkozásod adatait.

A termékpalettád kialakításában is szívesen segítünk, de ha bármiben elakadnál, fordulj hozzánk bizalommal.
Amennyiben nem szeretnél készletet tartani, úgy kupon partnerként is tudunk együtt dolgozni. A részletekről nagykereskedelmi vezetőnkkel, Hanol Zsanettel tudsz egyeztetni.

Egység termékeinken túl problémamegoldó organikus csomagajánlatokkal támogatjuk a vásárlóidat, amit állandó kedvezményekkel tudsz értékesiteni. Szakembereink és tanácsadóink szolgáltatásait ügyfeleid akár ingyenesen is igénybe vehetik.

A partneri visszajelzések, kérések és eredmények megerősítenek minket abban, hogy tevékenységünkkel, termékeinkkel vásárlóink egészségét támogatjuk, így arra kérünk oszd meg velünk tapasztalataidat.

Várjuk jógastúdiók, ayurvédikus központok, drogériák, bioboltok, masszázsszalonok, webáruházak és olyan partnerek jelentkezését, akik kínálatunkhoz hasonló termékek forgalmazásával foglalkoznak, vagy szívesen fordítanának fiigyelmet az egészséges életmód támogatására.

 

Mit kínálunk viszonteladóinknak? 

  • Állandó kedvezmények
  • Minőségi, organikus szuperélelmiszerek és vegán kozmetikumok
  • Marketing támogatás 
  • Termékminták biztosítása magad és ügyfeleid részére is
  • Honlapunkon megtalálható leszel partnereink között
  • Egyedi kód a webáruházunban
  • Kölcsönös együttműködés
  • Médiatámogatás
  • Oktatás
  • Részvétel rendezvényeinken

Amennyiben szeretnél partnerünkké válni, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztetünk egy időpontot és bemutatjuk a készítményeinket. Keress minket bizalommal!

Dolgozz tiszta, organikus szuperélelmiszerekkel!
Élj a gyógynövények erejével!
Egyenesen Indiából!