Törzsvásárlói program

MIÉRT ÉRI MEG A PRANAGARDEN HŰSÉGPONTRENDSZERÉT HASZNÁLNI?

Minden megrendelésed után, melyet a Pranagarden oldalán adsz le, mi jóváírunk Neked  hűségpontokat. Ezt a hűségpontot akár már rögtön, a következő vásárlás alkalmával felhasználhatod, vagy szépen összegyűjtesz egy nagyobb adagot és akkor használod fel, amikor a legjobb lesz számodra.

1 hűségpont = 1 forint

A HŰSÉGPONTOK GYŰJTÉSÉNEK MENETE

A hűségpontrendszerhez történő csatlakozáshoz elengedhetetlen, hogy regisztrálj oldalunkra. Ez a világ legegyszerűbb művelete lesz, csupán meg kell adnod néhány adatot a jobb felső sarokban található "Belépés" fülön. A hűségpontokat csakis a regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni, így ez a művelet mindenképp szükséges ahhoz, hogy te is az egyre bővülő Pranagarden család része lehess. :)

Ráadásul 100 hűségponttal ajándékozunk meg, ha most regisztrálsz az alábbi gombra kattintva!

 

Regisztrálok

 

Sose felejtsd el, hogy a pont gyűjtéshez lépj be a fiókodba, hisz ha véletlenül regisztráció nélkül adod le a rendelésed, akkor sajnos a hűségpontok nem kerülnek jóváírásra!

MEDDIG HASZNÁLHATOD FEL A PONTOKAT?

A kérdés jogos! A válasz pedig: 180 napig, azaz fél évig. A megszerzett hűségpontok ezen idő letelte után törlődnek, addig viszont minden egyes vásárlással halmozod őket és bármikor felhasználhatod!

NÉHÁNY FONTOS RÉSZLET A HŰSÉGPONTRENDSZERRŐL

► A hűségpontokat akciós termékekre is feltudod használni
Kuponfelhasználás esetén szintén felhasználhatod a hűségpontjaidat
► A hűségpontjaidat belépés után a jobb felső sarokban található "Profilom" menüpont alatt tudod ellenőrizni
► Pontjaidat a vásárlás oldalon tudod majd beváltani
► Minden esetben a kifizetett és átvett csomagokért írjuk jóvá a hűségpontokat. Át nem vett és nem kifizetett rendelésekért nem áll módunkban hűségpontokat adni.
► Fontos! A hűségpontjaid a jóváírást követően 180 napig érvényesek! Ezután törlődni fognak.

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2