Történetünk

Ismerj meg minket, ismerd meg a küldetésünket!

A Pranagarden születésének a lényege, hogy az embereket két csodás tudomány, a Jóga és az Ayurvéda eszközeivel hozzá segítsük egészségük megőrzéséhez. E két ősi tudás támogatja a test, a lélek és a szellem egységének harmóniáját. Tudjuk, hogy a fizikai jólét és a mentális tisztaság szoros összefüggésben áll egymással. Szeretnénk Titeket mindkét irányból támogatni.

Csapatunk tagjai saját bőrükön tapasztalták a jóga és az ayurvéda elképesztő hatásait. Évek kitartó munkája és hosszú tanulási folyamat vezetett mindegyikünknél ahhoz, hogy ez az egység létrejöhessen. Számunkra rendkívül fontos a tiszta forrás, nem csupán termékeink, hanem a tudás terén is. Kiváló szakemberek állnak mögöttünk, mi pedig folyamatosan törekszünk saját magunk fejlesztésére, hogy a legtöbbet adhassuk nektek. Egy olyan teljesség átadását tűztük ki célul, amely bárkit hozzásegíthet az egészségesebb, jobb élethez.

 

Szívügyünk az emberek támogatása, a nőiesség csodálatos erejének visszaállítása, a harmónia megteremtése mindenki életében. Hiszen mindenki csak abból tud adni másoknak, ami neki is van.

 

A Pranagarden tulajdonképpen egy álom, ami most készül beteljesülni.

 

Csatlakozz hozzánk, légy részese te is a varázslatnak!

Csapatunk / Tanácsadóink