Történetünk

Örülök, hogy itt vagy!

Sebestyén Tímea vagyok, a Pranagarden®️ márka alapítója. Márkánk idén lett 3 éves, ami nem tűnhet éppen hosszú időszaknak, mégis úgy gondolom, nagy utat tettünk meg. Írhatnék nagyra törő gondolatokat arról, miért és hogyan is született a Pranagarden, de a történetem egészen egyszerű: pont azokkal a mindennaposnak számító egészségügyi problémákkal küzdök én is, mint te/ti.

Stressz van és lesz is…

Az alapötlet egy állandó, életemet naponta megkeserítő - és sajnos mindannyiunkat érintő - problémából, a stresszből jött. Mindenekelőtt ettől szerettem volna valahogy megszabadulni, kezdeni vele valamit.

Valljuk be mindenki egy egészségesebb és gondmentes életre vágyik. Hogy jobban érezze magát a bőrében és őszintén mosolyogva tudja elfogadni a kor előrehaladását.

Két út közül választhattam: a kemikáliák vagy valami más, valami új, valami jobb, valami természetes.

Nem találtam, megalkottuk!

Mindig is érdekelt a keleti orvoslás, a gyógyítás ősi eszközei, így kezdtem el felfedezni a gyógynövények erejét. A gyógynövényekkel megismertem egy olyan kategóriát, amelyek az úgynevezett adaptogének, melyek fontos, tradicionálisan régóta használt gyógynövények, amelyek elősegítik az emberi test alkalmazkodását a stresszhez, támogatják a normál anyagcserét és visszaállítják az egyensúlyt. Hatásuknak köszönhetően hamarosan fittebb, nyugodtabb és főként kiegyensúlyozottabb lettem.

Hozzászokás nélkül - természetesen.

Így jött létre a Pranagarden®️ márka, amely ma elégedett ügyfeleinken, rendszeres vásárlóinkon keresztül üzen. Napról-napra többeknek. A fékevesztett napi rohanást alaposan le kell lassítanod, hogy tested, lelked, szellemed újra egyensúlyba kerülhessen.

Elvünk egyszerű: olyan természetes, magas hatóanyag-tartalommal bíró, egyedi, akár személyre szabott termékek létrehozása, amelyek javítják a szervezeted ellenálló képességét a fizikai, biológiai, érzelmi és környezeti stresszhatásokkal szemben, elősegítik a normál élettani működését és visszaállítják egyensúlyát.

Ehhez szeretnénk minden segítséget megadni neked és a hozzánk fordulóknak szakértő csapatunkkal.

Örülök, hogy te is a természetes utat választod! Élj a gyógynövények erejével!

 

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2