Ayurvédikus konzultáció

Útmutatás Neked egyenesen a szakembereinktől

A Pranagardennél elsődleges célunk, hogy vendégeinknek a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk minden téren. Szívügyünk minden vásárlónk testi és lelki egészsége. Kellő elhivatottsággal és szakértelemmel rendelkezve törekszünk arra, hogy megfelelő tanácsokkal lássunk el benneteket ahhoz, hogy kialakíthassatok egy olyan egészséges életmódot, mely hosszú távon segít visszatalálni a természetes egyensúlyhoz. 

Akár az organikus termékek használatáról, hatásairól édeklődnél, akár valamilyen problémával fordulnál  hozzánk, MI segítünk neked!
Vegyél részt egy személyes elbeszélgetésen képzett tanácsadóinkkal , ahol sort kerítünk a testtípusod és a testi tünetek feltérképezésén túl, a probléma lelki gyökereinek feltárására is. Útmutatással szolgálunk, hogy melyek azok a termékek, amik támogatni tudnak téged az életmódodban és alkalmazásukkal kapcsolatban is megfelelő információkhoz juthatsz.

Neked szól a Tanácsadás, ha: 

  • Szeretnéd tudni, milyen a testtípusod (dósád).
  • Választ keresel kibillenésed okaira.
  • Megoldást keresel testi-lelki problémáidra.
  • Szeretnél elindulni egy jobb élet felé.
  • Támogatnád szervezeted egészségét.
  • Jobban megismernéd Önmagad.
  • Egyensúlyba hoznád  tested, lelked , szellemed.

Élj természetesen a növények erejével!

Keress minket bizalommal!

(A konzultációs űrlap kitöltésével jelentkezhetsz egyéni beszélgetésre, melyet a Te időd és igényed szerinti napon, előre egyeztetett időpontban tartunk.)

Konzultáció hossza: 40 perc

 

 

(Fontos! Az ayurvédikus tanácsadás nem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Az ayurvéda tanácsadás célja az egyén elakadásának feltérképezése, majd ezen kihívásokra való javaslatok ismertetése. Tanácsadónk alapul veszi a szakirodalomban fellelhető javallatokat és az egyén aktuális állapotát. A tanácsadás nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, kezelést!)