Workshopok

Jóga workshop

Régóta jógázol, de szeretnéd még jobban megismerni a tested és magadhoz igazítani a gyakorlásod? Most kezdenéd a jógát, de nem tudod mi lenne számodra a megfelelő gyakorlatsor? Válogass eseményeink közül, jelentkezz bátran, lépj rá az Önmagadhoz vezető útra! Dósák szerinti gyakorlások, meditációs technikák, filozófiai előadások és minden ami JÓGA! :)

Ájurvéda workshop

Mindened az egészséges életmód? Szeretnéd a legjobb testi és lelki harmóniában élni az életedet? Vegyél részt ájurvéda műhelyeink valamelyikén, ismerd meg magad, hogy mire van igazán szükséged! Táplálkozási tanácsok, életmóddal kapcsolatos tanítások, gyógynövények megismerése, iránytű egy kiegyensúlyozottabb élethez.

Főző workshop

Egészséges receptek, szuper ötletek, konyhai trükkök minden mennyiségben! Főzési technikák, a tökéletes fűszerezés titka. Segítség, hogy egyszerűen, gyorsan , finom és egészséges ételeket készíthess magad és szeretteid számára, melyek nem csak a testet, hanem lelket is megfelelően táplálják. Jelszavunk: Egészségesen finomat!

Termékbemutatók

Ismerd meg részletesen Pranagarden termékeinket! Organikus, 100%-ban természetes eredetű készítményeink, vitaminjaink részletes bemutatása, jótékony hatásaik ismertetése. Részt vevők problémáinak átbeszélése, megfelelő gyógynövény kapszulák ajánlása. Ha kíváncsi vagy, mi is valójában a Pranagarden, vegyél részt valamelyik workshopunkon!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2