A Shilajit természetes anyag-gyanta, amelyet a Himalája magashegyi területein található növényi anyagok lebomlásából, a sziklák között képződik. Évezredek óta használják az egészségügyi és teljesítményfokozó tulajdonságai miatt.

A Shilajit férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas. Azok a férfiak, akik természetes módon szeretnék egy kis pluszt adni a mindennapjaikhoz, fokozni, vagy akár „csak” megtartani az energiaszintjüket, libidójukat gyakran fordulnak ehhez a holisztikus gyantához.

A női szervezetnél a petefészek megfelelő müködését támogathatja így hozzájárulhat a rendszeres és megfeleő menstruációhoz

A Shilajit gazdag ásványi anyagokban, mikroelemekben és fulvosavakban, amelyek hozzájárulhatnak az energia szint növeléséhez, erősítik az immunrendszert és nagyban hozzájárulnak az általános vitalitás javításához. Sajátossága a benne található fulvosav. Természetes környezetben a fulvosav része a humusznak.

Az egyik legteljesebb természetes étrend-kiegészítő.

Évezredek óta használják az egészségügyi és természetes teljesítményfokozó tulajdonságai miatt.

A hagyományos ayurvédikus gyógynövények erejével olyan természetes és hatékony megoldást a férfiak számára, akik szeretnék javítani a potenciájukat, az erőnlétüket és a tettvágyukat. 

 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2024.02.09 11:41
 - Hajdu Zoltán
Hajdu Zoltán
2024.02.09 11:41
Igazolt vásárlás
Gyors szállítás, kedves telefonos ügyfélszolgálat. Megbízható webáruház.
1.
2024.02.06 21:32
 - Végh Norbert
Végh Norbert
2024.02.06 21:32
Igazolt vásárlás
Két hete használom a terméket, ami nem elég a véleményalkotáshoz.
olcsobbat.hu simplepay_hu_v2