Civilizációnknak mostanra szinte életvitelszerű velejárója lett a stressz, a szorongás. A borongós időjárás, a vizsgaidőszak csak fokozza a szellemünkre, idegrendszerünkre nehezedő nyomást.

Ilyenkor sokkal gyakoribbak az alvászavarok is. A Pranagarden nem hisz a számos káros mellékhatással járó kemikáliákban, ezért a természet erejét segítségül hívva egy nagyszerű készítményt ajánlunk elméd és szíved nyugalmáért, a jobb alvásod eléréséért.

Vannak az úgynevezett adaptogén gyógynövények, amelyek természetes módon támogatják az emberi szervezetet. Javítják a szervezet stresszel szembeni reakcióit. A túlzott stressz, az emelkedett kortizolszint, olyan problémákhoz vezethet, mint mellékvese kimerülés, pajzsmirigy alul és túlműködés, vagy épp idegrendszeri megbetegedések. 

Programunk során olyan gyógynövény és gyógygombák kerültek kiválasztásra, amelyek együtt egymást felerősítve hozzájárulhatnak a a jó kedélyállapot és a pihentető alvás élményéhez. 

 

Térj vissza a természethez!
A Pranagarden valamennyi terméke – az ayurvédikus természetgyógyászatban évszázadok óta ismert és elismert gyógynövényekből készül. Az ellenőrzötten biogazdálkodásból származó termék kiváló minőségben, vegán kapszulahéjban, emelt hatóanyagtartalommal kerül forgalomba. Részletesebb leírás alább olvasható.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
olcsobbat.hu simplepay_hu_v2