A mai rohanó világban az emberek egyik legnagyobb problémája a stressz, mely mindenütt jelen van. Stresszben élünk a munkahelyen, a dugóban várakozva vagy éppen a boltban sorban állva is, és még nem is beszéltünk a számos feladatról, amelyeknek időben készen kell lenniük. A stressz hosszútávon sok betegséget idézhet elő, károsíthatja az immunrendszer működését és a hormonok termelődését, a nemi mirigyek működését is többek között, valamint kihathat szexuális teljesítő képességünkre is.

*Testépítők előszeretettel használják, mert segíti a fizikai teljesítőképességet. Nem csak férfiaknak!
Kiegyensúlyozza a férfi hormonokat.Placebokontrollált vizsgálatban sziginifkánsan növelte a tesztoszteron, szabad tesztoszteron-szintet, DHEA szintet
A családtervezés, azon belül is a babavárás olyan felelős, életre szóló döntés, amely komoly előkészítést, nem csupán lelki, de fizikai rákészülést is igényel. Shilaashwa a tökéletesebb fogantatáshoz, a jővő apukáinak „férfiegészségéhez” kívánunk hozzájárulni. Gyógynövénykombónk évszázados keleti gyógyászati tapasztalatokra építve nagyszerű természetes stresszoldó, növeli a termékenységet, így elősegtve a sikeres fogantatást. A Shilaashwat minden leendő apukának szívből ajánljuk.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
olcsobbat.hu simplepay_hu_v2