A nem megfelelő táplálkozás, a stressz és a mozgásszegény életmód emésztési zavarokat hosszú távonokozhatnak. A Pranagarden Digest Well gyógynövény kapszula egyedileg összeállított hatóanyagai szakirodalmi adatok alapján hozzájárulhatnak az emésztőenzimek termelődéséhez, növeli az ételek felszívódását és csillapítják a gyomor túlsavasodását.

Természetes gyógynövények/adaptogén őrleményből készült és nincs ismert mellékhatásuk. A Digest Well egy tökéletesés természetes megoldása lehet a gyomor és bélrendszeri problémákra. Ayurvéda gyógyász által összeállítva.HPMC vegán kapszula héjjal készült. 

A Pranagarden Digest Well olyan gyógynövények/ adaptogének keveréke, melyek ayurvédikus megfigyelések alapján hozzájárulhatnak az egészséges emésztőrendszer működéséhez.

Adaptogén/gyógynövények kiegyensúlyozzák a szervezet kibillenéseit.

A Pranagarden Digest well, olyan adaptogén gyógynövények keveréke, melyek ayurvédikus megfigyelések alapján hozzájárulhatnak az egészséges anyagcsere és emésztési funkciók megfelelő működéséhez, javításához.. Mivel az adaptogén/gyógynövények kiegyensúlyozzák a szervezet kibillenéseit.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről