A bio KSM-66 Ashwagandha *klinikailag igazolt alapanyag (közismert nevén indiai ginzeng vagy álombogyó) az egyik legértékesebb növény az ősi indiai ayurvédikus rendszerben. Az ayurvédikus gyógyászatban, az általános egészség megőrzésben és a stressz csökkentése érdekében használják évezredek óta.

A pranagarden Bio KSM-66 Ashwagandha egy speciális kivonat, amely magas koncentrációban tartalmazza ezt a gyógynövényt, megtartva annak bioaktív összetevőit.

Az Ashwagandha adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy segít a szervezetnek alkalmazkodni a stresszhelyzetekhez és az energiaszint növeléséhez. Ezenkívül támogatja az idegrendszer egészségét és javíthatja az alvásmintát. A stressz csökkentése és a mélyebb alvás közvetlen hatással van az energia szintre és az általános jó közérzetre.

A bio KSM-66®️ ashwagandha fogyasztása fokozhatja a stresszkezelést, javíthatja a hangulatot, támogathatja az energia szintet és pozitív hatással lehet az idegrendszerre. A piacon elérhető termékek közül, a Pranagarden készítményében található koncentrációban a klinikailag igazolt KSM-66®-val találkozhatunk, melyet az OGYÉI Bio-garancia engedéllyel látott el. 

A koncentrált hatóanyag tartalomnak, és a jó biológiai hasznosulásnak köszönhetően elegendő a bio készítményből 2.5-5 ml-t fogyasztani naponta 1-1.5 dl vízben feloldvaA napi adag kapcsán 20-40 napi adagot tartalmaz egy üveg. 

A pranagarden KSM-66®️ folyékony étrend-kiegészitők új generációja  alkohol-és cukormentes, kellemes, édeskés ízvilágú.BIO

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2024.04.22 11:40
 - Viktória Széplaki
Viktória Széplaki
2024.04.22 11:40
Igazolt vásárlás
Férjem szavazta meg először a terméknek a bizalmat, miután láttam, hogy a termék hatásos, azóta én is szedem az ashwagandát. Nagyon szeretjük, az pedig, hogy a termék bevizsgált, megbízható forrásból beszerezhető, plusz értéket ad hozzá.
olcsobbat.hu simplepay_hu_v2