Készlet: Külső raktáron (10-12 nap)

Prana Elixir - Hormonegyensúly és idegrendszer támogatása folyékony gyógynövény és gyógygomba kivonat

Átlagos értékelés

Prana Elixir - Hormonegyensúly és idegrendszer támogatása folyékony gyógynövény és gyógygomba kivonat
Prana Elixir - Hormonegyensúly és idegrendszer támogatása folyékony gyógynövény és gyógygomba kivonat
Prana Elixir - Hormonegyensúly és idegrendszer támogatása folyékony gyógynövény és gyógygomba kivonat
Prana Elixir - Hormonegyensúly és idegrendszer támogatása folyékony gyógynövény és gyógygomba kivonat
Prana Elixir - Hormonegyensúly és idegrendszer támogatása folyékony gyógynövény és gyógygomba kivonat
Prana Elixir - Hormonegyensúly és idegrendszer támogatása folyékony gyógynövény és gyógygomba kivonat

A jelenlegi rohanó, felgyorsult világban nem mindig egyszerű elkerülni stresszt, fenntartani jó hangulatunkat és energiaszintünket. 

Korunk népbetegsége a mellékvese kimerülés. A stressz okozta készenléti állapot következtében a mellékvese kortizol termelése fokozódik, amely végső soron az immunrendszer csökkent működéséhez vezet.

A Pranagarden Elixír kiváló minőségű alapanyagaiból a világon egyedülálló technológiával készülnek az új adaptogén gyógynövény bio kivonatok gyógygomba használatával, melyek korunk népességét érintő számtalan problémára jelentenek megoldást.

A formulában lévő három speciális összetevő egyike az Ashwagandha kivonat, ami egy adaptogén gyógynövény. Jótékony hatással van a szervezetre szorongás és stressz esetén, több mint 3000 éve használják a stressz enyhítésére, az energiaszint növelésére.

Szibériai ginzeng kivonat - segíti a bélfalak megfiatalítását, csökkenti a bélgyulladást, serkenti a vérkeringést, támogatja az erősebb immunrendszert, idegerősítő, javítja az alvás minőségét, megakadályozza az éjszakai felébredést.

Reishi gomba kivonat - nyugtatja az idegrendszert, támogatja a mellékvesék működését alvás közben, harmonizálja a szervezet funkcióit, erősítve a szervezet természetes gyógyító képességét. Autoimmun betegségek esetén csillapítja a heves immunreakciókat, gátolja a hisztamin felszabadulását / lefékezi az allergiás reakciókat.

A keverékek egyes összetevői támogatják egymás hatékonyságát, szinergiában, azaz egymás hatását felerősítve fejtik ki hatékonyságukat.

Az összetevők bio termesztésből származnak, kifejezetten magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, bio gyártástechnológiával készülnek.

Nem tartamaznak tartósítószert és adalékanyagot, alkohol-és cukormentesek. A hatóanyagok 100 %-ban felszívódnak és hasznosulnak. 

Napi adag 5 ml 38 db hagyományos gombapor kapszulának megfelelő hatóanyag tartalommal rendelkezik.

A keverék kellemes, édeskés ízű.

Minden egyes termék standardizált hatóanyag tartalommal rendelkezik. 

BIO, GMO-mentes, Alkoholmentes, Vegán, Glutén mentes, Laktózmentes, Tojásmentes


15 990 Ft
Egységár: 160 Ft/ml
A vásárlás után járó levásárolható hűségpontok: 320 Ft
Erre ajánljuk:
endokrin rendszer támogatása, stressz-menedzsment
Kiszerelés:
100 ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Érdeklődés - ajánlatkérés
Termékleírás
Adatok
Összetevők
Figyelmeztetés
Vélemények
Termékleírás

Stressz mellékhatásainak csökkentése-Hormonrendszer és idegrendszer támogatása

A Pranagarden Elixír kiváló minőségű alapanyagaiból a világon egyedülálló technológiával készülnek az új adaptogén gyógynövény kivonatok, valamint a gyógygomba használatával, melyek korunk népességét érintő számtalan problémára jelentenek megoldást.

Az adaptogének olyan gyógynövények (és gombák), amelyek természetes módon segítik a szervezet szabályozó működéseit. Hatásaikat az endokrin rendszer hormonjain, enzimeken, illetve anyagcserehatásokon keresztül fejtik ki. 

A formulánk ajurvedikus gyógynövények és gyógygombák keverékei, melyet speciális igények szerint alakítottunk ki, és ez tükröződik az összetételükben. A keverékek egyes összetevői támogatják egymás hatékonyságát, szinergiában, azaz egymás hatását felerősítve fejtik ki hatékonyságukat. Az összetevők bio termesztésből származnak, kifejezetten magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, bio gyártástechnológiával készülnek, 100 % bio termékek.

Nem tartamaznak tartósítószert és adalékanyagot.

Az innovatív gyártástechnológia ötvözi a vizes és etanolos extrakcióval

Napjainkban felkapottak lettek az egészségmegőrzés terén az úgynevezett adaptogének. 

Egy gyűjtőfogalomról van szó, amelybe ugyanúgy beletartoznak a mindenki által ismert gyógynövények, mint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gyógygombák is.

Az adaptogén kifejezés először az 1940-es években jelent meg a Szovjetunióban. 

Egészen pontosan Nyikolaj Lazarev szovjet tudós használta elsőként, olyan anyagok leírására, amelyek növelik a szervezet ellenállását a stresszel szemben. 

A gyógygombák olyan egyedülálló, komplex biokémiai vegyületeket tartalmaznak, mint semmi más. Az immunrendszeren keresztül fejtik ki a hatásukat, és az a legnagyszerűbb bennük, hogy mindig a szervezet kiegyensúlyozására törekednek. Tehát adaptálódnak az adott szervezet igényeihez, ott fejtik ki a hatásukat, ahol szükség van rájuk, ezért hívjuk őket adaptogéneknek. 

A különbség, hogy míg az adaptogén gyógynövények a pszicho-neuro idegrendszeren, addig a gyógygombák az immunrendszeren keresztül hatnak, és ez utóbbiak az ún. hősokk fehérjéken át fejtik ki a hatásukat. Hogy egy kicsit specifikusabbak legyünk, adaptogén gyógynövény például a ginseng, a kurkuma, a maca, a yam gyökér, de a kínai csúszó magnólia (schisandra chinensis) vagy az egyre népszerűbb ashwagandha is. A legismertebb gyógygombák közé tartozik a ganoderma (reishi), a chaga vagy a kínai hernyógomba (cordyceps sinensis). 

 

Az Adaptogén gyógynövények jelentősége:

,,Gyakran halljuk, hogy stressz mentesen kell élni,,

Milyen élettani hatásai vannak a szervezetre nézve?

 

Korunk népbetegsége a mellékvese kimerülés. 

 

A stressz okozta készenléti állapot következtében a mellékvese kortizon termelése fokozódik, amely végső soron az immunrendszer csökkent működéséhez vezet. 

 

Tartós stressz alatt a szervezet regenerációs folyamatai ki vannak kapcsolva. (egy pár perces stresszhelyzet több órára leállítja az immunrendszerünk működését)

 

A stressz csökkenti immunrendszerünk ellenálló képességét.

 

A stressz megváltoztatja a hormon szintet, szív és emésztőrendszeri funkciókat.

 

A sterssz, szorongás, harag mélyen berögzülnek a testbe, ugyanis a testet és lelket összekötő PNI (pszicho-neuro-immunológiai) rendszeren keresztül a sejtek szintjén leképeződő biokémiai változások alakulnak ki, melyek szervi megbetegedésekhez vezetnek. 

Hormonrendszerünk természetes támogatói:

 

Az emberi test külső és belső körülményi változnak, melyekhez való alkalmazkodó képességünket fokozhatjuk az adaptogén gyógynövények segítségével.

 

Az adaptogén hatás igen komplex, ilyen bioaktivitással jellemzően csak egyes gyógynövények rendelkeznek, a szintetikus vegyületek nem. 

 

Az adaptogén növényeknek kiegyensúlyozó hatása van a szervezet életfunkcióira. Hatásukat a sejtek szintjén fejtik ki. Megakadályozzák a szabadgyökök okozta sejtkárosodást. Helyreállítják a sérült fehérjéket

 

Az adaptogének olyan gyógynövények (és gombák), amelyek természetes módon segítik a szervezet szabályozó működéseit. Hatásaikat az endokrin rendszer hormonjain, enzimeken, illetve anyagcserehatásokon keresztül fejtik ki. 

Az alulműködő életfunkciókat serkentik, a túlműködést mérsékelik. Ezáltal elősegítik a szervezetnek a megterhelő, külső körülményekhez – stresszhez - való alkalmazkodását. 

Több ezer éve használják már őket Indiában és Kínában, azonban a tudományos kutatásukkal 1940-es évek végén kezdtek el foglalkozni, az akkori Szovjetunióban. 

Az orosz tudósok különböző anyagokat kezdtek tanulmányozni, hogy megtalálják a tökéletes teljesítményt biztosító szert.

Felfedezték, hogy a bogyókat és a magvakat a Nanai (Goldes vagy Samagir) vadászok tonikként használták, a szomjúság, az éhség és a kimerültség csökkentésére, valamint az éjszakai látás javítására.

Kiterjedt kutatások kimutatták, hogy az adaptogének stimuláló hatást fejtenek ki, és ennek alapján az adaptogéneetk elismerték Oroszország hivatalos orvostudományában a hatvanas évek elején. Az adaptogének hasznosnak bizonyultak a szovjet űrkutatási programban, valamint a sarkvidéki és az antarktiszi expedíciókban, az olimpiai játékokban, a sakkversenyekben.

ADAPTOGÉNEK hatásai

 • Segítenek a testnek a stresszhez való alkalmazkodásában
 • Normalizáló azaz amfoter hatásuk van a szervezet működésére. Ez két irányú hatást jelent. Tehát elősegítik a normális anyagcsere működést, függetlenül a működés zavarától. pl.: nem csak magas vérnyomás esetén lehet használni, hanem képesek a vérnyomás normalizálására akkor is ha az enyhén magas vagy túl alacsony 
 • Támogatják a normál anyagcsere funkciókat
 • Modulálják az immunrendszert
 • Segítik az egyensúly helyreállítását a szervezetben
 • Képesek helyreállítani az endokrin hormonok egyensúlyát
 • A sejtek szintjén működnek, újraszabályozzák, javítják a sejtek működését
 • Mellékvese fáradság esetén: elősegítik, hogy a mellékvesék hatékonyabban reagáljanak a hormonfelesleggel szemben.
 • Az adaptogének közvetlen hatással vannak az idegrendszer egészségére, javítják a hangulatot. 
 • Sportteljesítmény fokozók: növelik az ATP és kreatin foszfát szintjét az izmokban. Ezáltal több energia szabadul fel az izmok számára, javul a pulzusszám és állóképesség, csökken a fáradság. Fizikai teljesítmény javul, izomtömeg növelő hatásuk van. 
 • Egészséges testsúly támogatása: a krónikus stresszre hajlamos emberek gyakran túl sokat esznek (nagy mennyiségű ételt fogyasztanak függetlenül attól, hogy éhesek-e). A kortizol hosszú távú növekedése a testet zsírtermelésre ösztönzi és különösen a hasi zsír növekszik. A hasi zsír gyulladáskeltő hatású a szervezetben. Az adaptogének javítják az emésztést, szabályozzák az anyagcserét. 

 

Ashwagandha

A jelenlegi rohanó, felgyorsult világban nem mindig egyszerű elkerülni stresszt, a fenntartani jó hangulatunkat és energiaszintünket. 

Az Ashwaganda egy adaptogén gyógynövény, jótékony hatással van a szervezetre szorongás és stressz esetén. Segíti a stressz mellékhatásainak leküzdését.

 

Az Ashwagandha növényt több mint 3000 éve használják a stressz enyhítésére, az energiaszint növelésére és a koncentráció javítására.

 

A Pranagarden foylékony kivonatban lévő Ashwagandha esetében a kivonatolás során a növény szárított gyökérzetét használjuk fel, ugyanis az Ashwagandha erőteljes gyógyítása a gyökerében található witanolidoknak tulajdonítható. 

 

Ahhoz, hogy ezek a witanolidok működjenek, a bélfalon keresztül kell felszívódniuk. A glicerines kivonatnak köszönhetően a hatóanyagok könnyen felszívódnak a bélnyálkahártyán keresztül. Ezáltal a hatásuk gyorsan érvényesül.

 

Vasban gazdag, így hatásos lehet vashiányos vérszegénység esetén.

Adaptogén hatását elsősorban pajzsmirigyre és mellékvesékre– illetve az általuk termelt hormonokra gyakorolt hatásán keresztül fejtik ki. 

 

Javítja a pajzsmirigy működését, csökkenti az alulműködést, de nem szabályoz felül.  Csökkenti a mellékvese kimerülést. 

 

Stressz esetén a kortizol szint krónikusan emelkedhet, ami magas vércukorszinthez és fokozott hasi zsírraktározáshoz vezethet. Az Ashwagandha segíthet csökkenteni a kortizol szintet krónikus stresszes egyénekben.

 

Egy tanulmány megállapította, hogy az ashwagandha gyökér kivonat nagy dózisa jelentősen csökkentette a szérum kortizolszintet. 

A vizsgálat résztvevői arról is beszámoltak, hogy a stressz szintjük csökkent, ami jobb életminőséget eredményezett.( Chandrasekhar, 2012 ). 

 

Az Ashwagandha hatóanyagai növelhetik a tesztoszternszintet és javítja a spermák minőségét, ezáltal a férfiak termékenységét. Nőknél javíthatja a libidót.

 

A fizikai, vagy érzelmi stressz rossz hatással van az idegrendszer és az agy működésére, az Ashwagandha megvédi idegrendszerünket a stressz káros hatásaitól, ezáltal képes csökkenteni a depresszió tüneteit is.

 

További jótékony hatásai:

 • segít az izomépítésben, az izomtömeg felvételében
 • jótékony hatással van a szív- és érrendszerre
 • segítheti a nyugodt alvást
 • támogatja a női endokrin szervek (pajzsmirigy, petefészkek) egészségét
 • támogatja a férfi szexuális funkciókat

 

Miért fontos az endokrin rendszer támogatása

 

A tartós stressz gyengíti az immunrendszerünk működését. 

 

 

Szibériai ginzeng

Tajgagyökér, szibériai ginzeng 

 • A tajgagyökér a ginzengnél is több és változatosabb hatóanyagot tartalmaz. 
 • Európában az 1970-es évek óta ismerik és használják. Orosz kutatók közvetítésével terjedt el, akik elsőként dokumentálták adaptogén hatását. 
 • Pszichés, mentális és fizikai túlterhelés okozta stresszhatások mérséklésére. 
 • Különösen ajánlott stresszes emberek számára, akik keveset alszanak, ugyanis idegerősítő, és javítja az alvás minőségét, megakadályozza az éjszakai felébredést.
 • Ajánlott figyelemzavar, hiperaktivitás, krónikus fáradtság szindróma, jet lag, mellékvese fáradság esetén.
 • A pszichés és mentális stressz elleni védelemben eddig az eleuterozidok hatását sikerült dokumentálni.  Mérsékeli a stressz központi idegrendszeri hatását. Szorongásoldó hatása van. Japán kutatók kimutatták, hogy degeneratív idegrendszeri állapotok előrehaladását is lassítja, az amyloid plakkok gátlásával, illetve a szinapszisok épségének karbantartásával.
 • Támogatja a humorális immunitást az IgG és IgM immunglobulinok képzésének támogatásával. 
 • A felső légúti fertőzések ellen hatásos. Az eleuterozid-B influenzavírus ellenes, illetve több felső légúti megbetegedést okozó RNS vírusok (rhinovírus, adenovírus), sőt az 1 típusú herpes simplex (HSV-1) ellenes hatását is dokumentálták. 
 • A vírus szaporodásakor a genetikai anyagának másolását képes lezárni, ezzel a vírus szaporodását gátolja. Többféle vírus rhinovírusok, adenovírusok és herpes simplex-szaporodást képes gátolni az emberi szervezetben.
 • II. típusú cukorbetegségben való hatékonyságát állatokon igazolták,  májműködés, májenzimek, vérzsírok. Csökkenti az LDL koleszterin szintet és triglicerid szintet.
 • A tajgagyökérnek ismert az ösztrogénszerű hatása is, amire a menopauza tüneteinek enyhítésében lehetne számítani, illetve a posztmenopauzális csontritkulás kockázatának csökkentésében.

Esettanulmány:

35 klinikai vizsgálatot végeztek egészséges embereken (kb. 6000 alany, 19-72 évesek). 

Munkájukat stresszes körülmények jellemezték: magas hőmérsékletű környezet, kényszermunkás időszakok, hangos zaj, mozgásszegénység, különböző fokú süketség, nehéz fizikai állapot) teher, magas vérnyomás, hegymentők kényszerített körülmények között, sportolók, mélytengeri búvárok, intenzív szellemi és fizikai munka, valamint gyári munkások extrém munkakörülmények között. A fizikai és szellemi munkaképesség minden esetben javult. 

Ezenkívül több mint 35 tanulmányt végeztek 2200 fő patológiai betegen: atherosclerosisban, akut pyelonephritisben, cukorbetegségben, magas vérnyomásban, traumában, neurózisokban, reumás szívbetegségben, krónikus hörghurutban, álmatlanságban, rákban és számos más betegségben szenvedtek. A legtöbb esetben a kezdeti állapotokhoz képest mérsékelt javulást figyeltek meg. A kivonatokat jól tolerálták, és nem figyeltek meg káros hatásokat.

 

 

Se nem növény, se nem állat

 

Tudta, hogy a gombák nem növények? Nem bizony, hiszen nincs bennük klorofill és oxigént sem állítanak elő. De nem is állatok, habár meglepő módon hozzájuk közelebb állnak. „A gombák többsége láthatatlan, egysejtű lény, akik a föld alatt élnek hajszálvékony kis gombafonalakat alkotva. A legfontosabb biológiai folyamatok nélkülük nem tudnának végbemenni, így az erdők egészségének rejtőzködő őrzőiként is tekinthetünk rájuk. 

A szerves anyagokat, tápanyagokat lebontják és a növények számára újra felhasználhatóvá teszik, valamint vizet és kémiai védőanyagokat szolgáltatnak számukra. Szintén érdekesség, hogy az általuk termelt bioaktív vegyületek nyitották meg az utat az antibiotikumok felé is. A penicillinnek, az első antibiotikumnak, a penészgomba által termelt baktériumellenes anyag az alapja.

  

Ganoderma lucidum/Reishi/Pecsétviaszgomba nemzetközileg a legismertebb gyógygomba, melyet a hagyományos kínai orvoslás (TCM), több mint 5000 éve alkalmazza különböző betegségek, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a májgyulladás és a daganatos betegségek esetében már régóta használ.


Hat színváltozata közül a vörös a leghatékonyabb

 

Több mint 400 bioaktív hatóanyagot tartalmaz.

 

Legfőbb biológiai hatóanyagai a nagyszámú különleges poliszacharid- és cukorszármazékok 
(legfőképpen az ún. ß-D-glükánok), 

a Pranagarden kivonatban lévő Reishi 31 % poliszacharid tartalommal rendelkezik. 

 

Hatóanyagi közé tartozik a 130-féle triterpén és triterpenoid vegyület (pl. az ganoderik- és lucideriksavak), a B- és D- vitaminok, a nukleozidok (adenozin), illetve a szerves germánium.

 A magas szerves germánium tartalma, aminek fontos szerepe van a szervezet (vér, szövetek, stb.) oxigénellátottságának pozitív szabályozásában, ezáltal egyben gyulladáscsökkentő hatású. Segít megközni a szervezetben lerakódott fémeket.

 

 

 

Ganoderma és a daganatok

A daganatos betegségek a tömeges előfordulásukra tekintettel civilizációs megbetegedésnek, népbetegségnek számítnak.

 

A  rendelkezésre álló tudományos vizsgálatok alapján a daganatos betegségben szenvedők kiegészítő terápiájában az alábbi esetekben érdemel megfontolást a Reishi használata:

 • Az immunrendszer támogatása révén a szervezetünk rákellenes védekező képességét erősítheti.
 • Kemoterápiás és radioterápiás kezelések mellett is használható, mert a klinikai vizsgálatok alapján a betegek fáradtságérzetét, étvágytalanságát enyhítette, illetve csökkentette a fertőzések kialakulásának veszélyét is.
 • Összességében javíthatja a daganatos betegek életminőségét.

Ganoderma és a fertőzések

Az eddigi nemzetközi kutatási eredmények alapján a ganoderma erőteljes baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik, hisz a benne lévő béta-glükán bizonyítottan antimikróbás hatású. Bizonyos antibiotikumokkal szedve az antibiotikumok hatását felerősíti.

 

 

 

 

Erősíti a szív- és érrendszert

A szív és érrendszert is támogatja, ugyanis 

 • rendszeres fogyasztása csökkentheti a vérnyomást, 
 • kitágítja és ruganyossá teszi az érfalakat, 
 • hatóanyagai elősegítik a megfelelő véráramlást, 
 • megelőzik a vérlemezkék összetapadását, ezáltal fogyasztásával csökkenthető a trombózis esélye. 
 • a Ganoderma lucidum (Pecsétviaszgomba, Reishi) etanolos kivonata javítja a zsír anyagcserét és szabályozza a bélflóra megfelelő összetételét. Ezt egy olyan állatkísérletes modellen keresztül igazolták, ahol a patkányokat magas zsírtartalmú étrenden tartották. Ez a hatás a bene lévő triterpenoidoknak köszönhető
 • májvédő, képes az enyhe fokú májproblémák visszafordítani, 
 • gyógyítja a bélflórát is, így gyomorsavtúltengésre, bélproblémákra is sikerrel alkalmazható

Nyugtatja az idegrendszert, ezért a lélek gombájának is nevezik.

 

Harmonizálja a szervezet funkcióit, erősítve a szervezet természetes gyógyító képességét.

 

Autoimmun betegségek esetén is az immunrendszer működését is harmonizálja, csillapítja a heves immunreakciókat, ugyanis gátolja a hisztamin felszabadulását / lefékezi az allergiás reakciókat.

 

 

A koncentrált hatóanyag tartalomnak, és a jó biológiai hasznosulásnak köszönhetően elegendő a termékből 5 ml-t fogyasztani. 

 

ÖSSZETEVŐK:glicerin 0.9 g/ml, szárított ashwagandha (Withania somnifera, Álombogyó) gyökér por: 0.005 g/ml, szárított szibériai ginzenggyökér (Eleutherococcus senticosus) : 0.02 g/ml, szárított bio Reishi gomba kivonat (Ganoderma lucidum): 0.02 g/ml
AJÁNLOTT ADAGOLÁS: A koncentrált hatóanyag tartalomnak, és a jó biológiai hasznosulásnak köszönhetően elegendő a termékből 2.5-5 ml-t fogyasztani naponta 1-1.5 dl vízben vagy egyéb folyadékban feloldva, étkezés előtt fél órával. Amennyiben napi 2.5 ml-t fogyaszt, a termék 40 napra elengendő. 5 ml fogyasztása esetén 20 napra. Íze finom és édeskés, de cukormentes. Nem tartalmaz alkoholt.

 

Figyelmeztetés és felhívás

A termékek kizárólag  felnőtteknek ajánlott. Fordulj orvoshoz, ha várandós vagy, szoptatsz, valamilyen gyógyszert szedsz, esetleg valamilyen betegséged van.
Gyermekek elől elzárva tartandó!

Étrend-kiegészitő esetén:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A termék fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak, gyermekeknek nem ajánlott.
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/
Tárolás: Kérünk, tartsd száraz, hűvös helyen.

Kozmetikum esetén:
Hosszabb használat előtt végezz bőrpróbát! A kozmetikumból kis mennyiséget kenj az alkarra, a combod belső felére, vagy az alhasra, és figyeld a tested jelzéseit. Ha irritációt tapasztalsz, hagyd abba a testvaj alkalmazását!Ne nyeld le! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! 18 éves kor alatt ne használd!
Tárolás: Kérünk, tartsd száraz, hűvös helyen.
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/

Fontos! A Pranagarden kozmetikumok és étrend-kiegészítők nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a Pranagarden márka kozmetikum kutatásain alapulnak, hanem : 1) az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások. 2)  A  kozmetikumokat használó vásárlóink tapasztalatai, észrevételei. 3) Az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérd bőrgyógyászod vagy gyógyszerészed szakvéleményét!

Figyelem a termék fotó  illusztráció a csomagolás eltérhet , változtatás jogát fenntartjuk.Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak attól függően, hogy az egyén szervezete hogy hasznosítja az összetételt.


 

Adatok
Márka
Pranagarden
Készlet
Külső raktáron (10-12 nap)
Cikkszám
PGGY1010
Státusz
Raktáron    
Összetevők

ÖSSZETEVŐK:

glicerin 0.9 g/ml, szárított ashwagandha (Withania somnifera, Álombogyó) gyökér kivonat: 0.005 g/ml, szárított szibériai ginzenggyökér (Eleutherococcus senticosus) : 0.02 g/ml, szárított bio Reishi gomba kivonat (Ganoderma lucidum): 0.02 g/ml

 

 

A NAPI ADAG (5 ML) TARTALMAZ:

 

 

TÁPÉRTÉK

5 ml

100 ml

Energiatartalom (kj/kcal)

52,5/12,55

1050/251

Zsír (g)

0,0175

0,35

Telített zsírsavak (g)

0,0035

0,07

Szénhidrát (g)

4,955

99,1

-       ebből cukor (g)

<0,005

<0,1

Fehérje (g)

<0,005

<0,1

Só (g)

0,00035

0,007

szárított ashwagandha gyökér kivonat (Withania somnifera) (10:1) (g)

0.025

0,5

        ebből Withanolides (5,66 %) 

0.00125

0,025

száríott szibériai ginzenggyökér (Siberian ginseng radix conc.) kivonat (10:1) (g)

0,1

2

Eleuttherozid B és E tartalom 0,1 % (g)

0,0001

0,002

szárított bio Reishi gomba (Ganoderma lucidum) kivonat (10:1) g

0,1

2

ebből poliszacharid (31%)

0,031

0,62

 

AJÁNLOTT ADAGOLÁS:

Naponta 2.5-5 ml (ADAGOLÓKANÁLLAL) vízben vagy egyéb kiválasztott folyadékban feloldva bevenni, étkezés előtt fél órával.

 

Figyelmeztetés

Egyéb javaslatok:
Kérje ki orvosa tanácsát, amennyiben ezt a terméket allopátiás gyógyszerekkel együtt szedi.
Egyes ájurvédikus gyógynövények kölcsönhatásba léphetnek a gyógyszerekkel.
Ha az ájurvédikus, és az allopátiás gyógyszereket együtt javasolják, akkor a legjobb, ha allopátiás gyógyszert veszi be először. Ezt követően várjon 60 percet, majd ezután vegye be az ájurvédikus gyógyszert.

Figyelmeztetés és felhasználás

A termékek kizárólag felnőtteknek ajánlott. Fordulj orvoshoz, ha várandós vagy, szoptatsz, valamilyen gyógyszert szedsz, esetleg valamilyen betegséged van.
Gyermekek elől elzárva tartandó!

Étrend-kiegészitő esetén:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A termék fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak, gyermekeknek nem ajánlott.
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/
Tárolás: Kérünk, tartsd száraz, hűvös helyen.

Kozmetikum esetén:
Hosszabb használat előtt végezz bőrpróbát! A kozmetikumból kis mennyiséget kenj az alkarra, a combod belső felére, vagy az alhasra, és figyeld a tested jelzéseit. Ha irritációt tapasztalsz, hagyd abba a testvaj alkalmazását!Ne nyeld le! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! 18 éves kor alatt ne használd!
Tárolás: Kérünk, tartsd száraz, hűvös helyen.
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/

Fontos! 

A Pranagarden kozmetikumok és étrend-kiegészítők nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére.

Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást.

A weboldalon feltüntetett információk nem a Pranagarden márka kozmetikum kutatásain alapulnak, hanem: 1) az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások. 2)  A kozmetikumokat használó vásárlóink tapasztalatai, észrevételei. 3) Az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérd bőrgyógyászod vagy gyógyszerészed szakvéleményét!

Figyelem a termék fotó illusztráció a csomagolás eltérhet, változtatás jogát fenntartja. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak attól függően, hogy az egyén szervezete, hogy hasznosítja az összetételt.

Vélemények

Prana Elixir - Hormonegyensúly és idegrendszer támogatása folyékony gyógynövény és gyógygomba kivonat értékelései

Átlagos értékelés:
( 5 )
2024.04.21 11:22
 - Varga Margit
4 hónapja használom, mert a változás már a 3. héten érezhető volt.

Elakadtál? Segítségre van szükséged? Hívj minket bizalommal!

Minden hétköznap reggel 9 és este 18 óra között állunk rendelkezésedre!

+36-70/392-3773

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2