Cikkek

Chyawanprash - lekvár 53 gyógynövényből

2022.04.12 11:36
Chyawanprash - lekvár 53 gyógynövényből

Ki mondta, hogy egy lekvár amellett, hogy finom, nem lehet kimagaslóan egészséges is?! A Chyawanprash immunerősítő lekvár nem kevesebb, mint 53 fajta gyógynövényt tartalmaz. Így nem csak életünket édesítheti meg, de olyan jótékony hatásai is vannak, melynek ismeretében örökké bérelt helye lesz a polcunkon!

Honnan is ered a Chyawanprash?

Több ezer évet kell visszautazni az időben, hogy a Chyawanprash első megfogalmazására bukkanjuk. Egy legenda szerint, egy idős bölcs, Chyavana számára hozták létre, hogy az segítsen fenntartani a fiatalságot és a vitalitást.

Indiában sok család beépíti a napi rutinjába a Chyawanprash szedését, hogy ezzel segítse elő az egészséget és a hosszú élettartamot.

 

Miért ennyire népszerű ez az ayurvédikus gyógynövénylekvár?

Az indiaiak mindannyian tudják róla, hogy képes megerősíteni az immunrendszert, elősegíteni az egészséges anyagcserét, valamint támogatni az egészséges tüdőt és légzést.

Immunerősítés és fiatalodás egy lekvártól?!

A Chyawanprash gyógynövénylekvár egyik fő összetevője az amalaki (Amla), mely jól ismert természetes forrása az antioxidánsoknak és a C-vitaminnak, ezek pedig a már említett immunerősítés egyik alapját szolgálják.

A már felsorolt pozitív hatások mellett, kiváló fiatalító az elme és a test számára. Az ayurvédikus megfigyelések alapján, továbbá elősegíti még az egészséges anyagcserét és hozzájárulhat az emésztési folyamatokhoz is.

Miért ennyire népszerű ez az ayurvédikus gyógynövénylekvár

5 további biztos érv ayurvédikus megfigyelések alapján, mely után biztos ki akarod próbálni a Chyawanprash gyógynövénylekvárt!

1. A lekvárt a gyerekek is szeretik. Így könnyen be tudsz csempészni az étrendjükbe több hasznos és tápláló gyógynövényt!

2. Túl vagy egy tisztítókúrán? Akkor ideje helyreállítani és megfiatalítani a szöveteket!

3. Töltődj fel! Ha már nagyon lemerültnek érzed magad, táplálhatod és támogathatod a benne lévő adaptogén keverékkel energiaszintedet.

Miért ennyire népszerű ez az ayurvédikus gyógynövénylekvár

4. Akár emésztési gondjaid vannak vagy refluxxal, egyéb gyomorpanaszokkal küzdesz, esetleg súlyproblémával rendelkezel, bátran ajánljuk Neked!

5. Kis kanál, nagy hatás! Akár közvetlenül kanálról fogyasztva vagy egy pohár meleg tejben elkeverve, illetve pirítósra kenve is, a nap bármely szakában fogyaszthatod.

A Chyawanprash immunerősítő lekvár nem kevesebb, mint 53 fajta gyógynövényt tartalmaz.

Ha az itt leírtak felkeltették az érdeklődésed és Neked is fontos szervezeted immunrendszerének védelme, valamint szeretnéd fenttartani tested és lelked vitalitását, akkor próbáld ki Te is az 53 gyógynövényből álló Chyawanprash gyógynövénylekvárt!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2