Készlet: Raktáron (1 munkanap)

Vasant Lad - Ayurveda II. A diganosztika alapelvei könyv

Vasant Lad - Ayurveda II. A diganosztika alapelvei könyv

A "Vasant Lad - Ayurveda II. A diagnosztika alapelvei" című könyv Vasant Lad, az ayurvédikus orvoslás kiváló szakértőjének műve, amelyben részletesen ismerteti az ayurvédikus diagnosztika alapelveit és gyakorlati alkalmazását. A könyv mélyreható betekintést nyújt az ayurvédikus diagnosztikai módszerekbe, amelyek segítségével az olvasók megismerhetik saját testük és elméjük egyensúlyának módját.

Vasant Lad, aki az ayurvédikus orvoslás terén számos elismerést szerzett, érthető és könnyen követhető módon tárgyalja az ayurvédikus diagnosztika fontosságát és módszereit.


5 890 Ft
A vásárlás után járó levásárolható hűségpontok: 118 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Érdeklődés - ajánlatkérés
Termékleírás
Adatok
Vélemények
Termékleírás

A könyvben bemutatott elméleti háttér mellett konkrét példákon és gyakorlati tanácsokon keresztül segít az olvasóknak megérteni testük jelzéseit és azokat helyesen értelmezni.

Az "Ayurveda II. A diagnosztika alapelvei" ideális olvasmány mindazok számára, akik érdeklődnek az ayurvédikus orvoslás iránt, és mélyebben szeretnék megérteni testük és elméjük működését. A könyv hasznos útmutatást nyújt mindenkinek, aki szeretné egészségét és jólétét ayurvédikus szemlélettel megközelíteni.


 

Adatok
Készlet
Raktáron (1 munkanap)
Cikkszám
PGAK1002
Vélemények

Vasant Lad - Ayurveda II. A diganosztika alapelvei könyv értékelései

Írd meg a véleményedet!

Elakadtál? Segítségre van szükséged? Hívj minket bizalommal!

Minden hétköznap reggel 9 és este 18 óra között állunk rendelkezésedre!

+36-70/392-3773

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2