Kiss Katalin - Ashtanga Jóga Oktató

ÉLETUTAM – MY DHARMA

Az első találkozásom a jógával, már több mint egy évtizede történt.

Hogyan kezdődött? A válasz nagyon egyszerű: egy kérdéssel. Egy olyan kérdéssel, amit magamnak sem igazán tudtam megfogalmazni, csak azt éreztem, hogy a válaszokat meg kell keresnem. Teljes mértékben materialista ember lévén, nagyon távol állt tőlem akkoriban a jóga világa, ugyanakkor megmagyarázhatatlan vonzódást éreztem iránta. Ha megláttam egy fotót, vagy videót arról, ahogy valaki jógázik, én is érezni akartam azt a harmóniát, nyugalmat és teljességet, ami ezekből az emberekből áradt.

Magaménak akartam tudni ezt a létállapotot, ezért elvégeztem egy gerincjóga oktatói képzést, majd először autodidakta módon kezdtem elsajátítani az Asthanga Jógát, amelyből később hivatalos képzés keretében oktatói minősítést is szereztem. Itt sem álltam meg és Ashtanga, valamint Hatha Jóga Diplomát szereztem, és TM Transzcenedentális Meditácios tanfolyamot végeztem. Természetesen ezzel nem fejeztem be a tanulást, hiszen most is folyamatosan képzem magam, nagy mérföldkövek vannak már mögöttem, de még előttem is ezen az úton.

A tanulmányaim, és rengeteg gyakorlás, meditáció után vált egyértelművé számomra, hogy az életutam döntő elágazásához érkeztem, és új irányba fordíthatom az életem. A saját gondjaim, kérdéseim megválaszolásán keresztül jutottam el oda, hogy felismertem mi is az a hivatás, amelyre születtem, amelynek az életem további részét szentelni akarom.

Ez volt az a pillanat, amelytől kezdve többé nem az életem határozott meg engem, hanem én határoztam meg az életem. Küldetésemmé és egyben a munkámmá vált, hogy másoknak segítsek megváltoztatni az életüket, a jóga segítségével

Az első lépcső a mozgáson, a légzésen keresztül vezethet téged is a változáshoz, de nem csak ászanákat tanítok, hanem a jógát a maga teljes komplexitásában, és szellemiségében közvetítem a jógastúdiómban. Rendszeresen adunk helyet spirituális rendezvényeknek is, hogy a test és a szellem együttes fejlődését kínálhassuk az erre nyitott vendégeinknek.

Hogy teljes legyen a testi és lelki harmóniád, szívből ajánlom a Pranagarden ajurvédikus herbál termékeit, amelyek több ezer éves holisztikus gyógyászati rendszer alapjait magukba zárva, hozzásegítenek a testi betegségek megelőzéséhez. A saját alkatodnak megfelelő készítmények kiválasztásában is szívesen segítek, ha még bizonytalan vagy abban, melyik lenne számodra az ideális.

Ha szeretnéd te is kiegyensúlyozottabbá tenni a saját világod, tudatosabban, harmonikusabban, boldogabban, és egészségesen megélni a mindennapokat, szívből ajánlom számodra is a jógát, és a Pranagarden termékeit. A te kezedben van a saját változásod kulcsa.

A világ nem fog megváltozni körülötted, de hatalmadban áll megváltoztatni a saját hozzáállásod a világhoz. Ebben segítek minden tudásommal mindenkinek, aki megkeres.

 

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2