Cikkek

Babavárás gyógynövények támogatásával

2023.01.11 09:07
Babavárás gyógynövények támogatásával

A babavárás életünk egyik legcsodálatosabb időszaka lehet - ehhez azonban a testi és lelki felkészülés is elengedhetetlen. Az új élet megteremtése a természet egyik legfontosabb folyamata. A leendő kisbabád érdekében a lehető legjobb döntés idáig - szó szerint a gyökerekig - visszanyúlni segítségért.

Nehezített fogamzás - könnyített pálya


A meddőség vagy a nehezített fogamzás sok pár számára ijesztően hangzó diagnózisok.

Az elmaradó gyermekáldás mögött meghúzódó okokat azonban sokszor jóval könnyebben kezelheted, mint ahogyan az elsőre látszik.

Türelemmel, következetességgel és szeretettel meddőség az esetek nagy részében csupán átmeneti állapotot jelent.

A gondtalan várandóssághoz a leendő édesapa és édesanya szervezetét először a sikeres fogamzásra kell felkészíteni.

A libidó helyreállítására és a nemi aktivitás fokozására számos gyengéd megoldás létezik. Sokszor már az intenzívebb és kiegyensúlyozottabb együttlét is elég ahhoz, hogy a gyermekáldás bekövetkezzen.

A Kapikacchu  például nem csupán természetes vágyfokozó: hozzájárul a spermaszám növeléséhez és támogatja az ovulációt is.

 

Búcsú a fájdalomtól


A fájdalmas menstruáció, az elmaradó peteérés, a rendszertelen vérzés, barnázás sok nő életét keseríti meg. A stresszes életmód, a rendszertelen és helytelen táplálkozás könnyen megbontják a hormonális egyensúlyt.

Ennek az eredményeként a méhben és a petefészkekben nem tud a peteéréshez és a megtermékenyített petesejt befogadásához, a magzat táplálásához megfelelő környezet kialakulni. 

A méh erősítése nem csak a PMS kellemetlenségét szünteti meg, a terhesség biztonságának is ez az egyik alapja.

A legtöbb nő számára ez a folyamat a progeszteron hormon pótlásával indul, amely akár 100%-ban természetes módon, gyógyszerszedés nélkül is lehetséges gyógynövényekkel.

Az Ashoka például tonizálja a méhet és támogatja a petefészkek működését.

Ez megszüntetheti a tünetek egy részét és felkészíti a testet az egészséges várandósságra.

Az Ashoka például tonizálja a méhet és támogatja a petefészkek működését.

Méhpempő és a termékenység

 

A méhpempő nélkülözhetetlen a mézelő méhek termékenységéhez, igazolták emlősöknél, állatkísérletes modellben igazolták a termékenységfokozó hatását, beleértve az antioxidáns, nemi hormon és gyulladáscsökkentő hatásokat. 

Haszonállatoknál (csirke, nyúl, bivaly és birka) a méhpempő alkalmazása hozzájárul a vemhesség és születési arány javításához, valamint növeli az in vitro megtermékenyítési módszerek sikerességét. 

Humán vizsgálatok igazolták, hogy a méhpempő jótékony hatással van a spermiumok számára és motilitására, valamint javítja a hím ivarsejtek megtermékenyítő képességét.

A méhpempő javíthatja a PCOS-ben (policisztás ovárium szindróma) szenvedő nőknél a glükóz szint szabályozását, pozitív hatással van a nemi hormonok szintjére is, ezáltal javíthatja a termékenységet.

A PCOS gyakori kísérő jelensége az inzulinrezisztencia, amely a vér glükózszintjének emelkedését eredményezi, antidiabetikus hatása miatt a méhpempő ezen problémák esetén is hatásos, ugyanis segít szabályozni a vércukorszintet.

A Pranagarden kínálatában elérhető Womanium más gyógynövényekkel együtt méhpempőt is tartalmaz. Itt tudsz utána olvasni.

A Pranagarden kínálatában elérhető Womanium más gyógynövényekkel együtt méhpempőt is tartalmaz

Termékenység a férfiaknál


A kisbaba érkezése és egészsége nem csak az édesanyán múlik. A sikertelen teherbeesés és a komplikációk a férfiakat is megviselik. A sikeres babaprojekt érdekében a pár mind a két tagjának támogatásra van szüksége. 

A férfi termékenység egyik legnagyobb ellensége a stressz. Az állandó feszültség nem csak a teljesítőképességre van hatással, de a különböző betegségek és függőségek melegágya is. 

Az Shilaashwa és az Ashwagandha hatóanyagai képesek felvenni a kesztyűt a stressz negatív hatásai ellen.

Természetesen javítják a spermiumok aktivitását és növelik az állóképességet. Ezeket a hatóanyagokat a testépítők is szívesen használják, hiszen még az extrém terhelés idején is hatékony segítséget jelentenek. 

A gyógynövényekkel történő termékenység támogatás évszázados tapasztalatokon alapul - a modern tudás viszont azt is lehetővé teszi, hogy a hatóanyagokat a lehető legprecízebb összeállításban, egymás hatását erősítve, biztonságosan alkalmazzuk. 


Személyre szabott, komplex támogatást keresel? Jelentkezz díjmentes konzultációnkra! Szeretettel várunk!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2