Glutén mentes Vegetáriánus

 

 

Teljes és egészséges élet diabétesszel is 

 

Cukorbetegként természetes és hosszú távú megoldást keresel vércukorszinted egészséges szinten tartásához? A Pranagarden Dia Herbal prémium szuperélelmiszer italpor 26 féle ősi adaptogén/ gyógynövény erejével és a glükóz anyagcseréjének fenntartásával, természetes módon támogatja az optimális vércukorszint elősegítését.

A természetesség jegyében megalkotott Pranagarden Dia Herbal szuperélelmiszer italpor egy egyedülálló cukorbetegség-kezelési (glükózkontroll) formula: olyan ayurvédikus gyógynövények keveréke, melyek segítik az egészséges vércukorszint-szabályozást, fokozva a sejtek hatékony glükózbefogadó és -átalakító képességét. 

Miben rejlik a Pranagarden DIA HERBAL italpor hatékonysága?

A Dia Herbal gyógynövényeiszakirodalmi adatok alapján hozzájáruhatnakl a cukor felszívódásáért felelős inzulinhormon jobb működéséhez, szabályozva a cukoranyagcserét. Lehetővé teszi, hogy a cukor rövid idő alatt eljusson a vérből a test sejtjeibe, ahol energiává alakulhat át. 

A kizárólag természetes összetevőkből, magas minőségi előírások szerint készült Dia Herbal italpor egy ayurvédikus tapasztalatokon alapuló, hagyományos gyógymód a cukorbetegség kezelésére.

Rendszeres alkalmazásával eredményesen szabályozható, illetve fenntartható az egészséges vércukorszint.

Pranagarden Dia Herbal: hosszú távú egészség cukorbetegek számára, elérhető áron, csupán napi néhány perc időráfordítással. Próbáld ki, és győződj meg Te is a Dia Herbal szuperélelmiszer italpor hatékonyságáról, és a gyógynövények tiszta erejéről!

Térj vissza a természetes megoldásokhoz, támogasd egészségedet tiszta gyógynövényekkel.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2023.01.19 10:08
 - Bakar Zsuzsa
Bakar Zsuzsa
2023.01.19 10:08
Fantasztikus a termék, komoly súlytöbbletem és inzulin rezisztenciám van hasimoto pajzsmirigy alulműködéssel. Pár napja kezdtem el szedni, de már most úgy lecsökkentette az étvágyamat, hogy napi 1x-i étkezés is elég a reggeli egészséges ital mellett. A hasam már teljesen lapos lett. Bízom a további pozitív fejleményekben.