A különböző hajproblémák hátterében az idő múlása, a hajformázó készítmények és eszközök napi használata, valamint speciális problémák (pl. poszt-Covid hajhullás, fejbőr- és gyulladásos betegségek, hormonális problémák) mind-mind a száraz, töredezett, vékony haj felé vezetnek…

A Pranagarden 5 lépcsőfokból álló Hair Fusion hajfiatalító rutincsomagja éppen ezekre a problémákra kínál megoldást! A program második lépéseként a Amla Hair Detox Tisztító és Vitalizáló Sampont ajánljuk, amely *tesztekkel igazolt, komplex hatóanyagainak köszönhetően eltávolítja a levegőben szálló, hajszálakra tapadt szennyeződéseket, hajápoló és hajformázó termékek lerakódásait, valamint fenntartja a haj természetes fényét. Használatát javasoljuk zsíros, korpás, viszkető fejbőrre is. 

Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 3 )
2.
2023.02.18 15:32
 - Noemi
Noemi
2023.02.18 15:32
Kb fél éve rendeltem,annak szerintem nem javasolt akinek súlyosabb fejborproblemaja van, mert nekem sem tette helyre egymagában ez a sampon. Én váltakozva használom a Bionatura samponnal ugy már jó. A problema meg mindig nem múlt el.
1.
2022.06.18 10:41
 - Noemi
Noemi
2022.06.18 10:41
En kizárólag a sampont rendeltem meg,mást nem. Csökkent hajhullasom,ami nagy merteku volt,illetve a hajam egészségesebbnek tűnik. A fejbőr javulaasat várom, de még csak másfél hete használom.
Pranagarden.com válasza:
Kedves Noémi! Köszönjük véleményét, komplex tanácsért forduljon hozzánk bizalommal!