Természetes babavárás, állandó vetélés, meddőség veszélye, teherbeesés esélyének növelése? Ayurvédikus szemszögből nézve a pároknak már a fogantatás tervezése előtt el kell kezdeni a felkészülést.

A PranaPreg adaptogén és gyógynövény készítmények egyedi keveréke a fogantatás tervezése előtt kiváló választás, hiszen a leendő szülők jó egészségi állapota nagyban hozzájárul a baba egészségéhez is.

A PranaPreg megtervezése és megalkotása az ayurvédikus szemlélet szerint, holisztikus megközelítésen alapult, azaz a fizikai, mentális és érzelmi egészségre helyeztük a hangsúlyt. A gyógynövények kombinációja jótékony hatással van a fogantatás elősegítésére és a női szervezet megerősítéséhez.

A PranaPreg kombinációjában felhasznált gyógynövények hozzájárulhatnak a menstruációs ciklus egyensúlyához, erősitik az immunrendszert, támogatják a beágyazódást. Az ovuláció támogatása mellett támogatja a szexuális funkciókat is. Emellett hozzájárulhatnak az idegrendszer, petefészek és a méh egészségének megőrzéséhez. A benne található adaptogének csökkentik a stresszt tüneteit, szakirodalmi adatok alapján csökkentik az álmatlanságot és kiegyensúlyozzák a doshákat(testtípusokat), így segítve a teherbeesés folyamatát természetes módszerekkel.

Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2023.02.23 11:16
 - Ani
Ani
2023.02.23 11:16
Igazolt vásárlás
Szuper a termék, csak ajánlani tudom.
Pranagarden.com válasza:
Köszönjük pozitív véleményét, további kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal! :)