Major Szilvia - Parapszichológus

Majos Szilvia

Major Szilvia vagyok – Holisztikus és különféle alternatív terápiákkal, valamint parapszichológiai, táplálkozási és gyógynövény szaktanácsadással foglalkozom a Pranagarden ayurvédikus termékeire alapozva.

Gyermekkorom óta meghatározó szerepet játszott az emberek segítése, a sport és a család.

Ezért tanulmányaimat is ezek határozták meg. Mindig is a gyógyítás volt az életcélom. A gyógyszerész szakasszisztensi képzés elvégzése után pár évet patikában és gyógyszertári központban töltöttem el, de tudtam ennél többet tudnék, és többet kell nyújtanom az embereknek. Elkezdtem tanulmányokat folytatni a természetes gyógymódok és a különféle alternatív terápiák irányában.

Mivel mindig is kerestem az EGÉSZ-SÉG összefüggéseit test-lélek-szellem egységében, elvégeztem Reiki, Prana nadi, Angyal- és Kineziológusi tanfolyamokat, majd az Agykontroll segítségével magam is megerősödtem.

1998-ban kezdtem el a MANTRA Alternatív Parapszichológiai Főiskolát, ott éreztem, hogy ez az én utam. Tanultunk anatómia-élettan-kórélettant, asztrológiát, kínai orvoslást, ayurvedát, alkímiát, szellemi tudományokat, feng- shuit, dietetikát , természetesen parapszichológiát és még sok mást. Kronobiológiai pszichogenetikából írtam a diplomamunkámat.

Már akkor tudtam, hogy az általam eddig tanultakkal érhetem el a hozzám segítségért fordulóknál a kívánt célt. Az egészséget, a jó közérzetet és a fájdalommentes mindennapokat, ha azt megfelelő táplálkozással és tiszta, organikus, a több ezer éves ayurvéda tudományára alapuló gyógynövény készítmények használatával egészítjük ki.

Több mint 9 éven át láthattak a Győr Plusz televízió Vény nélkül című adásában. Minden műsor alkalmával más-más egészségügyi problémát és azok természetes gyógynövényeken alapuló megoldását vitattuk meg.

2021 februárjában csatlakozhattam/csatlakoztam a Pranagarden csapatához szakmai tanácsadóként. Ezzel a lehetőséggel a hozzám forduló pácienseknek teljes körű segítséget tudok nyújtani, az én tudásomat a Pranagarden tiszta organikus termékei egészítik ki.

A tanácsadásaimban a több ezer éves tudásra illetve a klinikailag igazolt tapasztalatokra támaszkodva különböző terápiákat tudok javasolni. Mindezek mellett elvégeztem egy hivatalos fizikai és szellemi közérzetet javító tanfolyamot, mely szintén a keleti tradicionális gyógymódok közé tartozik. Az alkalmazott ékszerek segítségével, melyeket a fülben található idegvégződéseknél vagy acupuncturás pontoknál helyezünk el, enyhíthetjük számos régóta fennálló problémát, mint például a migrént, stresszt, alvászavarokat, magas vérnyomást vagy akár emésztőrendszeri panaszokat is.

Az én mottóm is: „Élj a gyógynövények erejével! Egyenesen Indiából.”

Fordulj hozzám bizalommal, ha- glutén, tej, cukormentes diétát folytatsz és nem tudod, mit mivel helyettesíts

  • tisztító kúrába kezdenél, de nem tudod, hogyan csináld
  • segítségre van szükséged a gyógynövények használatával kapcsolatban
  • ha életmódváltást tervezel
  • ha sportolsz és megfelelően akarsz mellette táplálkozni
  • alternatív megoldást keresel fejfájás, migrén, stressz, pms-menopausa-klimax, alvászavar,  szorongás, egyéb tünetek kezelésére közérzetjavító fülékszer segítségével.

Ha további kérdése merülne fel, szívesen állok rendelkezésére.

Kérném, a tapasztalatait ossza meg velünk a közös megelégedettség érdekében.